Home ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ETAIΡΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
 
 
Υποστήριξη με συνέπεια
 

Είμαστε κοντά σας είκοσι ολόκληρα χρόνια με συνέπεια, γνώση, υπευθυνότητα & κατανόηση για τις ανάγκες της  επιχείρησης και συνεχίζουμε... 

 
Διαβάστε περισσότερα...
 
     
Τελευταία Νέα
 

01 Ιανουαρίου, 2021

Διαβάστε τις υποχρεώσεις του επιτηδευματία-χρήστη λογισμικού.

Περισσότερα... 

 

Παλαιότερα νέα

Διαφορές Κεφαλαίων Start & Entry

Περισσότερα...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
     
  • Οικονομική επίλυση του MyData

Α) Προγράμματα & συμβάσεις
Η εταιρία μας προτείνει μία ολοκληρωμένη εφαρμογή για ατομικές επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών, το Capital BOS – Services της Unisoft με κόστος αγοράς 160 € το οποίο περιλαμβάνει και ένα χρόνο Σύμβαση Βασικής Υποστήριξης και Συντήρησης (μετά τον πρώτο χρόνο το κόστος της ετήσιας Σύμβασης Βασικής Υποστήριξης και Συντήρησης ανέρχεται στα 80€).

B) Παροχή υπηρεσιών
Εγκατάσταση Προγράμματος, Δημιουργία εταιρίας με βασική παραμετροποίηση
& βασική εκπαίδευση.
Κόστος 100
Extra πλήρης εκπαίδευση 5 ωρών 100€ 
Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε συμπληρωματική πληροφορία ή διευκρίνιση. Σε όλες τις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ.


  • Ενημέρωση επικοινωνίας λόγω Covid-19.
Σας ενημερώνουμε ότι η επικοινωνία μας μέχρι να αλλάξουν οι πρωτόγνωρες συνθήκες που ζούμε θα είναι μόνο ηλεκτρονική & όχι δια ζώσης.

Οι τρόποι είναι οι εξής:

1.Viber: +306936188860
2.Skype: datasoft.gr
3.WhatsApp: +306936188860
4.Στα Emails: datasoftgr@gmail.com & datasoftgr@outlook.com

Ευχαριστούμε πολύ

  • Το νέο Κεφάλαιο ERP V5.01& New Atlantis ERP είναι πραγματικότητα!
 

Διαθέτουν όλες τις τεχνολογικές καινοτομίες, που θα τα καταστήσουν λειτουργικά από την πρώτη κιόλας μέρα εφαρμογής τους, προσφέροντας έτσι τα μέγιστα ανταποδοτικά οφέλη στις εταιρείες που θα τα διαθέτουν.

Δίνοντας έμφαση στην αρχιτεκτονική και την τεχνολογία του λογισμικού, που χρησιμοποιήθηκε στα εν λόγω προϊόντα, καταρρίφθηκε η προσέγγιση της τεχνολογίας «ως αυτοσκοπός» εγκαινιάζοντας την εποχή της τεχνολογίας «στην υπηρεσία του χρήστη».

Η Unisoft Software, αποφάσισε να αντιμετωπίσει την πρόκληση της αναβάθμισης των δύο βασικών προϊόντων της («Κεφάλαιο » και «Atlantis») με τον εξ ολοκλήρου επανασχεδιασμό της βασικής τους δομής και το αποτέλεσμα δικαιώνει τόσο την ίδια όσο και τις προσδοκίες των πλέον απαιτητικών πελατών της.

  • Κεφάλαιο 5.01

Το ΚΕΦΑΛΑΙΟ αξιοποιεί πλήρως όλες τις δυνατότητες των σύγχρονων υπολογιστών και λειτουργικών συστημάτων εξασφαλίζοντας αξιοπιστία και ταχύτητα, ενώ χρησιμοποιεί πολλές και διαφορετικές τεχνολογίες αιχμής για να δώσει τις βέλτιστες λύσεις στα πιο σύνθετα προβλήματα.

Ενσωματώνει πλήρως την τεχνολογία Client/Server, παρέχοντας τη δυνατότητα on-line σύνδεσης των υποκαταστημάτων και των απομακρυσμένων σταθμών εργασίας.

Χαρακτηρίζεται από την ευέλικτη και ανοικτή αρχιτεκτονική του, παρέχοντας δυνατότητες σύνδεσης με πλήθος εφαρμογών λογισμικού και εφαρμογών γραφείου (Microsoft Office).

Υποστηρίζει την on-line διασύνδεση με τη μεγαλύτερη γκάμα ταμειακών μηχανών και συστημάτων από οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή.

Είμαστε δίπλα σας για οτιδήποτε βοήθεια χρειαστείτε!

Για οποιαδήποτε ενημέρωση, παρουσίαση, upgrade από το παλαιό σας πρόγραμμα, μπορείτε να μας αποστείλετε e-mail : datasoftgr@outlook.com.

  • AtlantisII ERP

Η πρωτοποριακή οικογένεια ανοικτών εφαρμογών πληροφορικής ATLANTIS ERP ανταποκρίνεται στις υψηλές απαιτήσεις μεγάλων επιχειρήσεων, ομίλων και πολυεθνικών εταιριών, με άμεσα και συγκεκριμένα αποτελέσματα.

Με οργανωμένες υπηρεσίες που στοχεύουν στο αποτέλεσμα και τη μοναδική τεχνολογία ανάπτυξης εφαρμογών της Unisoft, το ATLANTIS ERP προσομοιώνει και διευκολύνει τις λειτουργικές διαδικασίες και στηρίζει την οργανωτική δομή των επιχειρήσεων.

Ενσωματώνοντας όλες τις τεχνολογικές εξελίξεις και την τεράστια εμπειρία της Unisoft, το ATLANTIS II ERP ενημερώνει για τα αποτελέσματα κάθε δραστηριότητας, υποδεικνύει τις επιχειρηματικές ευκαιρίες και υποστηρίζει ουσιαστικά κάθε διοικητική απόφαση σε όλα τα επίπεδα.

Για οποιαδήποτε ενημέρωση, παρουσίαση, upgrade από το παλαιό σας πρόγραμμα, μπορείτε να μας αποστείλετε e-mail : datasoftgr@outlook.com

 
     
Copyright ©  1992-2022 DataSoft-A.D.Tsamos. Designed by Web Page Templates. Οροι χρήσης .